Τα Paper Unicorn Games υπόσχονται στους παίκτες μια βύθιση στον μαγικό μετα-κόσμο των παιχνιδιών blockchain

0
Τα Paper Unicorn Games υπόσχονται στους παίκτες μια βύθιση στον μαγικό μετα-κόσμο των παιχνιδιών blockchain

Παιχνίδια μονόκερου από χαρτί, ένας μοναδικός προγραμματιστής βιντεοπαιχνιδιών που ειδικεύεται στη δημιουργία παιχνιδιών που είναι ελκυστικά οπτικά και συναισθηματικά, μεταφέροντας τους παίκτες σε όμορφους κόσμους με ιστορίες που προκαλούν σκέψη, ξεκινά την ανάπτυξη των πρώτων παιχνιδιών που βασίζονται σε blockchain. Η εταιρεία έχει καταλάβει ότι το μετα-σύμπαν, το blockchain και το NFT έχουν γίνει μια σημαντική τάση τελευταία και έτσι τον Δεκέμβριο του 2021 άρχισε να αναπτύσσει το πρώτο της παιχνίδι blockchain. Ως μέρος της ιδέας της ανάπτυξης παιχνιδιών που είναι κυρίως διασκεδαστικά και εύχρηστα, η Transmission τονίζει τη σημασία της δημιουργίας αξίας στη διαδικασία της διασκέδασης για την προσέλκυση παικτών εκτός του επαγγελματικού τομέα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης ένα πρωτότυπο και ατμοσφαιρικό soundtrack από τον μουσικό Jeremias Pena. Σε στιγμές παρόμοιες με το κλασικό άγγιγμα, η μουσική δημιουργεί έναν μελαγχολικό τόνο στο παιχνίδι.


Πίσω στις αρχές του 2021, η εταιρεία παρουσίασε μια μεσοπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική στην οποία υποσχέθηκε να επενδύσει στην τεχνητή νοημοσύνη, το cloud gaming και το blockchain. Τα αποτελέσματα της στρατηγικής θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της τεχνολογίας cloud και την ανάπτυξη νέου περιεχομένου cloud. Αυτό θα αυξήσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων Paper Unicorn Games και θα αποτελέσει καταλύτη για τη δημιουργία νέων μορφών ψυχαγωγίας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε τον ενθουσιασμό των μελών σε όλη την κοινότητά μας για τη δημιουργία νέων εφαρμογών με πιο αποτελεσματικό τρόπο. Καταλαβαίνω ότι αυτοί που παίζουν για διασκέδαση είναι πλέον η πλειοψηφία των παικτών και εκφράζουν τις ανησυχίες τους για αυτές τις νέες τάσεις. Ωστόσο, πιστεύω ότι ένας συγκεκριμένος αριθμός ανθρώπων θα παρακινηθεί να «παίξει για να συνεισφέρει», για να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό», δήλωσε ο Andrew Abaimov, project manager της εταιρείας και συνιδρυτής της εταιρείας. Επίσης, προτείνει ότι η ανάπτυξη μιας οικονομίας συμβολαίων θα δώσει στους δημιουργούς περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες ένα πιο συνεπές κίνητρο και θα δημιουργήσει απτά οφέλη για αυτούς. Θα εμπνεύσει τους παίκτες να συμμετέχουν και να επικοινωνούν, και τα παιχνίδια θα έχουν αυτοσυντηρούμενη ανάπτυξη. Η εταιρεία έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά NFT.

Η τεχνολογία Blockchain ήταν α περιοχή στρατηγικής επένδυσης για Paper Unicorn Games τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων δεκάδων επιτυχημένων έργων στους τομείς των Public Chain, DeFi και NFT. Η επιτυχία των Paper Unicorn Games βασίζεται στον στόχο της εισαγωγής σημαντικών πτυχών της πραγματικής ζωής στον ψηφιακό κόσμο. Αυτά περιλαμβάνουν διακριτικά NFT που είναι καταχωρημένα σε blockchain για να αντιπροσωπεύουν μοναδικά κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία και έναν ανταγωνιστικό αποκεντρωμένο αυτόνομο οργανισμό (DAO) που προσελκύει και παρακινεί παίκτες που μπορούν να διευθύνουν μια κοινότητα στον πλανήτη DAO που επιλέγουν ως εικονικό σπίτι τους.

Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο απόλαυσης παιχνιδιών απλώς ως ψυχαγωγίας, το Paper Unicorn έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε ολόκληρο το οικοσύστημα χαρακτήρες και αντικείμενα των οποίων η πρωτοτυπία και η σπανιότητα είναι εγγυημένη από το blockchain. Η Paper Unicorn Games σχεδιάζει επίσης να χρησιμοποιήσει το UGC (περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες) σε όλα τα έργα της, συμπεριλαμβανομένου του Transmission. Το UGC θα επιτρέπει στους χρήστες και τις εταιρείες να δημιουργούν και να πουλούν στοιχεία NFT, καθώς και να τους δίνει την ελευθερία να δημιουργούν εδάφη και να τοποθετούν αντικείμενα, περιβάλλοντα, χαρακτήρες και τέρατα στο meta universe.

Ο τομέας πρακτικής της Paper Unicorn περιλαμβάνει πλέον όχι μόνο την ανάπτυξη παιχνιδιών βίντεο και blockchain, αλλά η εταιρεία έχει επίσης μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη και συντήρηση παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο. Η κοινότητα ανάπτυξης βοηθά στο σχεδιασμό μιας διεπαφής χρήστη για κινητές συσκευές που παρέχει περισσότερη λειτουργικότητα σε μία οθόνη και διευκολύνει τους παίκτες να έχουν πρόσβαση σε μια πληρέστερη γκάμα δραστηριοτήτων παιχνιδιών blockchain.

Με την κυκλοφορία παιχνιδιών blockchain από την Paper Unicorn Games, οι χρήστες όχι μόνο θα απολαύσουν μια συναρπαστική περιπέτεια σε ένα νέο μετα-σύμπαν, αλλά θα ανταμειφθούν επίσης μέσω κουπονιών που έχουν οικονομικό χαρακτήρα. Τα NFT tokens που λαμβάνουν οι παίκτες, εκτός από καλλιτεχνική αξία για τη συλλογή, έχουν και λειτουργικό σκοπό (π.χ. όπλο/ασπίδα/μαγεία) που θα συμβάλει στην επιτυχία των παικτών.

Πληροφορίες επαφής:
Όνομα: Andrew Abaimov
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Να στείλετε e-mail
Διοργάνωση: Paper Unicorn Games
Τηλέφωνο: +380994199981
Δικτυακός τόπος: https://paperunicorngames.com

Αναγνωριστικό έκδοσης: 89072941

Εάν εντοπίσετε προβλήματα, προβλήματα ή σφάλματα στο περιεχόμενο αυτού του δελτίου τύπου, επικοινωνήστε ευγενικά [email protected] να μας ειδοποιήσουν. Θα απαντήσουμε και θα διορθώσουμε την κατάσταση τις επόμενες 8 ώρες.

παρακολούθηση comtex


COMTEX_405577385/2773/2022-04-12T01:45:28

Πηγή

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply